Kruizenga Telecom & Consultancy

Business partner Ziggo

Kruizenga Telecom & Consultancy is Specialised Partner Ziggo/Vodafone.

Ziggo levert radio-, televisie-, spraak- en datadiensten over het grootste kabelnetwerk van Nederland aan voor zowel consumenten als ondernemers zoals u.

Kruizenga Telecom internet compleet

Connect Internet ZZP

Connect Internet ZZP (Compleet, Pro, Pro Plus), een zakelijk alles-in-1 pakket met internet tot 500 Mbit/s, twee telefoonlijnen en digitale TV. Ideaal voor ZZP’ers of klein MKB die een totaaloplossing zoeken voor internet, TV en optioneel Pin en Wifi. Hierbij ontvangt u een dynamisch ip-adres.

Heeft u een vast IP-adres nodig dan is ‘Connect internet MKB’ de juiste abonnementsvorm voor u.

Ziggo levert radio-, televisie-, spraak- en datadiensten over het grootste kabelnetwerk van Nederland aan voor zowel consumenten als ondernemers zoals u.

Ziggo MKB Kruizenga

Connect Internet MKB

Connect internet MKB (Compleet, Pro en Pro Plus), de nieuwe internetverbinding tot 500 / 40 Mbit/s van Ziggo Zakelijk met vast IP-adres. Ideaal voor bedrijven die internet gebruiken voor internetapplicaties zoals webservers of emailservers. De 5 vaste IP-adressen en een sterke upload snelheid gecombineerd met de bandbreedte garantie en zakelijke SLA maken dit tot een ijzersterk product voor het MKB waarvoor de internetverbinding van levensbelang is.

Internet Pro van Ziggo


Internet Pro is een betrouwbare glasvezelaansluiting met 99.8% beschikbaarheid en een gegarandeerde bandbreedte. Deze hoeft u niet te delen met andere gebruikers, waardoor u nooit met een tekort aan bandbreedte komt te zitten.

Internet Pro biedt een vaste, permanente glasvezelverbinding tussen een (LAN) netwerk en het Internet. Via deze verbinding kunt u alle gebruikers op uw netwerk toegang geven tot het Internet. Aangezien Internet Pro een glasvezelaansluiting is, is de verbinding symmetrisch. Dat wil zeggen dat de up- en downloadsnelheden hetzelfde zijn. Dankzij de hogere snelheden die een glasvezelaansluiting aankan zijn verbindingsproblemen verleden tijd.

Postcode check glasvezel

ziggo zakelijk glasvezel

Neem contact op

facebook kruizenga telecom consultancy                                             email kruizenga telecom                                                        telefoon kruizenga telecom

Postcode check glasvezel

 

 

telefoon kruizenga telecom consultancy085-273 57 07

Facebook Kruizenga                   Info@kruizengatelecom.nl                  085-273 57 07 / 06-24363345

Postcode check coax aansluiting
kruizenga telecom concultancy
kruizenga telecom consultancy
Kruizenga Telecom & Consultancy